Resync website

Discussion in 'General' started by LTBL SRL, Jun 16, 2015.

  1. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    Hi all,
    in resync operation for website the server give a "warning" with the log of operation.....below sample:
    #0 db->query(UPDATE `web_domain` SET `domain_id` = '1',`sys_userid` = '1',`sys_groupid` = '2',`s.......
    Someone can help me for disable this?
    Thanks..
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Which ISPConfig version? Which loglevel is set under System > Server config?
     
  3. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    Version 3.0.5.4p8.
    Log level: errors. I attach screenshot:
    [​IMG]
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    The resync works fine here on my p8 server without errors. most likely your system is missing database tables. Have you copied this ispconfig database from a different server?
     
  5. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    I installed on a clean server. Directly with last version, without update.
    How can i try to find where is the error?
     
    ressel likes this.
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Copy the sql query that is shown in the error message and execute it in phpmyadmin in the dbispconfig database to get the mysql error message. The query is the part from UPDATE .....to .... 1,1,)
     
  7. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    #1292 - Incorrect date value: '' for column 'last_quota_notification' at row 1
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Which OS do you use and do you use mariadb or mysql?
     
  9. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    • Server: Localhost via UNIX socket
    • Tipo di server: MySQL
    • Versione del server: 5.6.25 - MySQL Community Server (GPL)
    • Versione protocollo: 10
    • Utente: [email protected]
    • Codifica caratteri del server: UTF-8 Unicode (utf8)
    Web server
    • Apache/2.4.6 (CentOS) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_fcgid/2.3.9 PHP/5.4.16 mod_python/3.5.0- Python/2.7.5
    • Versione del client del database: libmysql - mysqlnd 5.0.10 - 20111026 - $Id: e707c415db32080b3752b232487a435ee0372157 $
    • Estensione PHP: mysqli [​IMG]
    • Versione PHP: 5.4.16
    Centos 7.1
     
  10. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Try to set:

    sql_mode=NO_ENGINE_SUBSTITUTION

    in mysql my.cnf file (within the [mysqld] section, then restart mysql and check if the error persists.
     
  11. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    It's already...
    # Recommended in standard MySQL setup
    sql_mode=NO_ENGINE_SUBSTITUTION,STRICT_TRANS_TABLES
     
  12. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    You have to remove the ",STRICT_TRANS_TABLES" part, then restart mysql.
     
  13. LTBL SRL

    LTBL SRL New Member HowtoForge Supporter

    ...as our logo: LET THERE BE LIGHT!!!!
    It'ok.
    Thanks so much Till.
     

Share This Page