Redirection Doesn't Work

Discussion in 'Installation/Configuration' started by kreya, Jun 18, 2007.

  1. kreya

    kreya New Member

    my base domain is i've added one mor edomain
    I tried redirecting to

    by creating a co-domain in addition to the default co-domain created by ispconfig.
    Hostname Blank
    Domain (default created by Ispconfig)

    Hostname mail
    forward to:

    when I access it goes to

    but if I remove the / next to php from the redirected page ..../src/login.php/
    I am able to login.

    How can i fix this?
    Last edited: Jun 18, 2007
  2. mtuser

    mtuser New Member

  3. kreya

    kreya New Member

    Works perfectly.

    Thanks a lot for the Tip.

    but one of the domains fetches my router's web interface when i access
    Last edited: Jun 19, 2007
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Does your router listens to port 81 too? Then you will have to change either the port of the router or the port of the ISPConfig webserver.
  5. kreya

    kreya New Member

    redirection for works if i add

    to the hosts file in windows machine. I don't have any entry for and but they work fine.
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Every domain nname that you want to use must exist in DNS or in your hosts file, so you must either create in DNS as A-Record or CName Record or you add it to your hosts file.
  7. kreya

    kreya New Member

    yes, I have a A record in DNS manager pointing to Box)
    but for some reason redirection is done only if the info is entered in windows --hosts file.
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Then your DNS server is either not authoritive for the domain or your changes are not reflected yet in the caching nameservers. It may take up to 48 hours until changes in DNS are propagated.

Share This Page