1. mphayesuk

    mphayesuk Member

    Make sure after you delete the email address you empty the recycle bin and then wait a minute or two and then try to create the email account.

  2. Not Receiving E-mail - Only affecting one account

    Thank you for your quick reponse - this worked. I do however have another problem that is related. I have recreated the support@ e-mail account, but am not receiving any e-mail to this account. I can however receive e-mail at all other accounts for the same domain with no problems. any ideas ?
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is the email address listed in /etc/postfix/virtusertable? Any errors in /var/log/mail.log?
  4. mphayesuk

    mphayesuk Member

    I know how you feel going from windows to unix systems is a big knowledge step. What I did was set up ssh so that you can securly telnet onto the unix box and run command line tools, but that would only solve half you problem trying to post the output onto this forum can get messy.

    Hope this helps.
  5. Lee.Copper

    Lee.Copper New Member

    The only thing that I can find in the log that looks at all like an error is

    Jun 26 05:19:45 linuxhost postfix/local[19658]: 27A344D400E9: to=<[email protected]>, orig_to=<[email protected]>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to mailbox)

    Is the above what I should expect to see.

    To comfirm that in the virtusertable, the email address is present.

  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Do you have two usernames in this forum ([email protected])?

    There's no error, the mail has been delivered to root's mailbox.

    What's in /etc/aliases?
  7. Lee.Copper

    Lee.Copper New Member

    In etc/aliases I have the following entry

    Support: postmaster

    There is other entries but I guess you are interested in this one.
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I guess you also have
    postmaster: root
    in /etc/aliases? That means that emails for the user support go to root. Comment out the support line in /etc/aliases, run
    and restart Postfix.
  9. Lee.Copper

    Lee.Copper New Member

    My boss is David Hopper, and I am his employee.
  10. Lee.Copper

    Lee.Copper New Member

    That fixed the problem. Thanks for all your assistance with this.

Share This Page