problems with php mail script

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by saco721, May 26, 2017.

  1. saco721

    saco721 Member HowtoForge Supporter

    Hi,
    ISPConfig mulitserver setup debian jessie.

    I have recently upgraded to ispconfig 3.1.2 from 3.0.5.4p8 and got an ssl certificate and my php mail script has stopped working, I can send and receive emails in roundcube perfectly so the mail server is as it should be, but when I run the script I dont receive any emails at all. I have tested the script on another server and it works fine. I have attached the script below. Any advice is greatly appreciated, thanks.
     

    Attached Files:

  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Check the mail log file of the server and the error.log of the website.
     
  3. saco721

    saco721 Member HowtoForge Supporter

    Hi Till,
    have checked mail.log the last entry is :

    error.log has some entries but nothing related to the script.

    Thanks for your time
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Check with e.g. phpinfo() in this website that the mail function is not disabled in that website in PHP (disabled_functions).

    The last entry you posted is from ISPConfig system monitor. so either your sending attempt was not the last entry in the log or the script did not try or was not able to send the mail.
     
  5. saco721

    saco721 Member HowtoForge Supporter

    Hi Till,
    I have looked at System Messages Log and I get :
    changed relayhost to blank and script is now working.

    Thank you for your time and patience.
    Best wishes, Saco :)
     

Share This Page