problems with emails after latest upgrade

Discussion in 'Installation/Configuration' started by sushestvo, Apr 5, 2006.

  1. sushestvo

    sushestvo New Member

    About a week ago I updated my ISPConfig to latest version and then killed Uebimiau and installed latest package of that as well.
    Well, I receive emails fine. But sometime when I send stuff it won't reach destanation at all, sometimes would go in spam. Spam filter report says:
    2.0 DATE_IN_FUTURE_03_06 Date: is 3 to 6 hours after Received: date
    1.0 UNPARSEABLE_RELAY Informational: message has unparseable relay lines
    1.4 MISSING_MIMEOLE Message has X-MSMail-Priority, but no X-MimeOLE

    i never had this before latest updates. is there way i can fix this?
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is your system time correct? You can check with
    Code:
    date
     
  3. sushestvo

    sushestvo New Member

    i changed that. It's fine now.

    Do you know by any chance what's going on with the rest?
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Not really. Seems as if something is not quite in order with the email header...
     
  5. sushestvo

    sushestvo New Member

    i know... I've looked at uebimiau class file and all headers are fine, except there is no header set for X-MimeOLE at all, which kinda worries me. Do you think you can check if ur class file has a line to add X-MimeOLE header?
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I didn't program Uebimiau, I only integrated it in ISPConfig...
     

Share This Page