Problems sending mail to

Discussion in 'Installation/Configuration' started by cryptex, Oct 9, 2013.

  1. cryptex

    cryptex New Member

    Hi All,

    I'm experiencing a problem sending mail to, it is automaticallty put in the unwanted folder without any clear reason why.

    Here is the header of one of the messages:

    Authentication-Results:; spf=pass (sender IP is [email protected]; dkim=none; x-hmca=pass [email protected]
    X-SID-PRA: [email protected]
    X-AUTH-Result: PASS
    X-SID-Result: PASS
    X-Message-Status: n:n
    X-Message-Delivery: Vj0xLjE7dXM9MDtsPTA7YT0wO0Q9MjtHRD0yO1NDTD02
    X-Message-Info: 11chDOWqoTmE6rkQSteA+2HoisaMo7Aae6Y4zJLrm6lKNorE993X5gHkYPyRaET50yMifxf7fV969ALbdVy4YaqgKR6HGmZRzrESmmhmn2enYJIBSgdlwlslWzfQR98Y/m2xOJsFlHImpViygDwDBd3STeAKymEf8+sNoa/p+xIKWP5h5wKhkFUOAxWLdHFpNxqn4+xv6IimUFerfwjquKyZ81eUhglQ
    Received: from ([]) by with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4900);
    	 Wed, 9 Oct 2013 04:59:09 -0700
    Received: from localhost (localhost [])
    	by (Postfix) with ESMTP id 476611B40C45
    	for <[email protected]>; Wed,  9 Oct 2013 13:59:08 +0200 (CEST)
    X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at
    Received: from ([])
    	by localhost ( []) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id ScQjdswNmync for <[email protected]>;
    	Wed,  9 Oct 2013 13:59:08 +0200 (CEST)
    Received: from (localhost [])
    	by (Postfix) with ESMTP id 1BC511B407E5
    	for <[email protected]>; Wed,  9 Oct 2013 13:59:08 +0200 (CEST)
    Received: from
            (SquirrelMail authenticated user [email protected])
            by with HTTP;
            Wed, 9 Oct 2013 13:59:08 +0200
    Message-ID: <[email protected]>
    Date: Wed, 9 Oct 2013 13:59:08 +0200
    Subject: test
    From: [email protected]
    To: [email protected]
    User-Agent: SquirrelMail/1.4.23 [SVN]
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain;charset=iso-8859-1
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Priority: 3 (Normal)
    Importance: Normal
    Return-Path: [email protected]
    X-OriginalArrivalTime: 09 Oct 2013 11:59:09.0400 (UTC) FILETIME=[F64BAD80:01CEC4E6]
    Sending from this address ([email protected]) to emailaddresses of other major mail providers (gmail and yahoo) are no problem. Also sending the mail to my corporate server doesn't give any problems.

    Is there any body who had the same exeprience with that had solved it?

    Thanks in advance!
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    If you search the howtoforge forum for, you find several threads with suggestions what to do. All microsoft mail services are a real pain, they block a lot of legetimate email withoutoffering any clear error messages that expalin the reasons.
  3. cryptex

    cryptex New Member

    Hi Till,

    Thanks for your reply. I've searched through the forums, but I really cannot find an answer to this problem.

Share This Page