Problems Job queue

Discussion in 'Installation/Configuration' started by wiss, Nov 19, 2010.

  1. wiss

    wiss New Member

    this is normal:

    Code:
    1500K .......... .......... .......... .......... .......... 53% 11,2M 0s
    1550K .......... .......... .......... .......... .......... 55% 10,1M 0s
    1600K .......... .......... .......... .......... .......... 56% 10,7M 0s
    1650K .......... .......... .......... .......... .......... 58% 10,8M 0s
    1700K .......... .......... .......... .......... .......... 60% 10,8M 0s
    1750K .......... .......... .......... .......... .......... 61% 11,0M 0s
    1800K .......... .......... .......... .......... .......... 63% 605K 0s
    1850K .......... .......... .......... .......... .......... 65% 95,8M 0s
    1900K .......... .......... .......... .......... .......... 67% 108M 0s
    1950K .......... .......... .......... .......... .......... 68% 113M 0s
    2000K .......... .......... .......... .......... .......... 70% 113M 0s
    2050K .......... .......... .......... .......... .......... 72% 88,3M 0s
    2100K .......... .......... .......... .......... .......... 73% 103M 0s
    2150K .......... .......... .......... .......... .......... 75% 115M 0s
    2200K .......... .......... .......... .......... .......... 77% 116M 0s
    2250K .......... .......... .......... .......... .......... 79% 115M 0s
    2300K .......... .......... .......... .......... .......... 80% 115M 0s
    2350K .......... .......... .......... .......... .......... 82% 115M 0s
    2400K .......... .......... .......... .......... .......... 84% 115M 0s
    2450K .......... .......... .......... .......... .......... 86% 84,2M 0s
    2500K .......... .......... .......... .......... .......... 87% 112M 0s
    2550K .......... .......... .......... .......... .......... 89% 111M 0s
    2600K .......... .......... .......... .......... .......... 91% 114M 0s
    2650K .......... .......... .......... .......... .......... 92% 117M 0s
    2700K .......... .......... .......... .......... .......... 94% 714K 0s
    2750K .......... .......... .......... .......... .......... 96% 1,27M 0s
    2800K .......... .......... .......... .......... .......... 98% 1,34M 0s
    2850K .......... .......... .......... .......... .......... 99% 9,80M 0s
    2900K ...... 100% 6,07M=0,7s
    
    2010-11-18 23:04:05 (4,04 MB/s) - `ISPConfig-3.0.3.tar.gz' saved [2976564/2976564]
    
    PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/cli/conf.d/imagick.ini on line 1 in Unknown on line 0
    PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/cli/conf.d/imap.ini on line 1 in Unknown on line 0
    PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/cli/conf.d/mcrypt.ini on line 1 in Unknown on line 0
    PHP Notice: Undefined variable: hosts in /tmp/ispconfig3_install/install/lib/installer_base.lib.php on line 323
    PHP Fatal error: Out of memory (allocated 1520697344) (tried to allocate 261900 bytes) in /usr/local/ispconfig/server/lib/app.inc.php on line 69
    PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/cli/conf.d/imagick.ini on line 1 in Unknown on line 0
    PHP Deprecated: Comments starting with '#' are deprecated in /etc/php5/cli/conf.d/imap.ini on line 1 in Unknown on line 0
    every hour itself download de latest update and check to install.

    And job queue is stoped for 12 hours, ist normal?

    Job queue

    Code:
    2010-11-18 19:04	ns1.pcrednet.net	Update	mail_user	
    2010-11-18 19:04	ns1.pcrednet.net	Insert	mail_user	
    2010-11-18 19:04	ns1.pcrednet.net	Insert	spamfilter_users	
    2010-11-18 17:53	ns1.pcrednet.net	Insert	web_domain	
    2010-11-18 17:52	ns1.pcrednet.net	Insert	web_domain	
    2010-11-18 17:52	ns1.pcrednet.net	Delete	web_domain	
    2010-11-18 17:52	ns1.pcrednet.net	Insert	web_domain	
    2010-11-18 17:52	ns1.pcrednet.net	Delete	web_domain	
    2010-11-18 17:49	ns1.pcrednet.net	Update	web_domain	
    2010-11-18 17:29	ns1.pcrednet.net	Insert	web_domain	
    2010-11-18 17:28	ns1.pcrednet.net	Delete	web_domain	
    2010-11-18 17:27	ns1.pcrednet.net	Insert	web_domain	
    2010-11-18 17:11	ns1.pcrednet.net	Update	dns_rr	
    2010-11-18 17:11	ns1.pcrednet.net	Update	dns_soa	
    2010-11-18 17:10	ns1.pcrednet.net	Update	dns_rr
    2010-11-18 17:10	ns1.pcrednet.net	Update	dns_soa	
    2010-11-18 17:09	ns1.pcrednet.net	Update	dns_rr	
    2010-11-18 17:09	ns1.pcrednet.net	Update	dns_soa	
    2010-11-18 17:06	ns1.pcrednet.net	Insert	dns_rr	
    2010-11-18 17:06	ns1.pcrednet.net	Update	dns_soa	
    2010-11-18 17:06	ns1.pcrednet.net	Update	dns_rr	
    2010-11-18 16:57	ns1.pcrednet.net	Update	dns_soa	
    2010-11-18 12:43	ns1.pcrednet.net	Insert	mail_domain	
    2010-11-18 12:43	ns1.pcrednet.net	Insert	spamfilter_users
    How to solve it?
    Thx in advance.
     
  2. wiss

    wiss New Member

  3. wiss

    wiss New Member

    every time that run server.sh (or server.php), the system try to update;

    How do i change "the flag" to cancel this update?.

    Thx.
     
  4. wiss

    wiss New Member

    I same answer my question.

    I delete content of mysql table :

    Code:
     dbispconfig  >   sys_remoteaction
    After, I run server.php and it works ok.

    I supose that I cliked on Run ISPCONFIG update on ISPCONFIG PANEL, then; its a bug in ispconfig_update?.

    I follow tutorial UBUNTU PERFECT SERVER ISPCONFIG 3.0.3 and run on VPS OpenVZ machine.

    Thaks all.
     
  5. till

    till Super Moderator

    Yes, thats a bug which has been solved in the 3.0.3.1 Beta. But you should wait until the 3.0.3.1 final to update to this version. I recommend to do updates by executing the "ispconfig_update.sh" script on the shell as root user.
     
  6. wiss

    wiss New Member

    Thanks.

    It run ok now.

    SOLVED.
     

Share This Page