Problem with USER CONTROL PANEL login

Discussion in 'General' started by blank_jack, Jun 20, 2011.

  1. blank_jack

    blank_jack New Member

    After a lot of attempts I finally installed ISPConfig 2 on my CentOS VPS and created an account. Created a username and password, but when I try to log in with these details as a user (not admin) I got the following:

    Error: 111 could not connect to the host "localhost"

    Is there something that I might have missed during the installation or the creation of the website/account?

    Thanks!
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Seemsa s if your pop3 server is not running. Please check with:

    netstat -tap | grep pop
     
  3. blank_jack

    blank_jack New Member

    Yes, thank you very much, I ran the command and it did not output anything. I made sure that the postfix and the dovecot are running, but still nothing. Do I need to install something else for the pop3?
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Which tutorial did you use to configure your server for ispconfig 2?
     
  5. blank_jack

    blank_jack New Member

    I followed this tutorial:

    http://www.mysql-apache-php.com/install-ispconfig.htm

    I have dovecot and postfix, but when I restart the dovecot it only has imap:

    [[email protected] ~]# /etc/init.d/dovecot restart
    Stopping Dovecot Imap: [ OK ]
    Starting Dovecot Imap: [ OK ]

    I am not quite sure if I had it installed correctly,

    Thank you!
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  7. blank_jack

    blank_jack New Member

    Thank you, I did some reconfiguration of the dovecot as per the tutorial and it now works, thank you very much!
     

Share This Page