Problem with sending emails (server can not found MX host)

Discussion in 'General' started by SiByte, Mar 29, 2012.

  1. SiByte

    SiByte New Member

    Hi!

    I have problem with my server. In Mail Queue I get this:

    Code:
    -Queue ID- --Size-- ----Arrival Time---- -Sender/Recipient-------
    7B1221F43B0 3547 Sun Mar 25 13:00:32 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    131FC1F43AF 3232 Thu Mar 29 15:16:42 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    A7B1D1F43B3 31616 Tue Mar 27 15:58:35 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    0C8281F43B4 4805 Mon Mar 26 19:01:16 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    012E21F43B2 2323 Mon Mar 26 09:01:19 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    C2A131F43B1 5144 Sat Mar 24 19:52:21 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    E46841F43B6 1399 Thu Mar 29 15:18:51 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    E8EC81F43B5 6565 Wed Mar 28 06:31:17 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>[email protected]
    
    BFA6E1F43B7 3235 Thu Mar 29 15:26:47 <name>@leutgeb.si
    (Host or domain name not found. Name service error for name=gmail.com type=MX: Host not found, try again)
    <name>@gmail.com
    
    -- 66 Kbytes in 9 Requests.
    Can anybody help me?
     
  2. Sir Henry

    Sir Henry Member

    You seem to have DNS problems, post the contents of /etc/resolv.conf please.
     
  3. SiByte

    SiByte New Member

    Thank you, but I already solved the problem :)
     
  4. nenad

    nenad ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    How did you solve the problem? I have the same problem.
     
  5. SiByte

    SiByte New Member

    Complete reinstall :(
     
  6. nenad

    nenad ISPConfig Developer ISPConfig Developer

Share This Page