Problem with Ngnix Centos 6.2 ISPConfig 3 and adding Website

Discussion in 'Installation/Configuration' started by tyzenker, Mar 10, 2012.

  1. tyzenker

    tyzenker New Member

    I followed the instructions for ISPConfig 3, Centos 6.2, and Nginx from this link:

    http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-6.2-x86_64-with-nginx-ispconfig-3

    Everything seemed to install perfectly. Then I followed "How To Run Your Own Name Servers With ISPConfig And GoDaddy" from this link:

    http://www.howtoforge.com/ispconfig_dns_godaddy

    My Server Name was: "server1.domain1.net"
    My Name Servers were: "ns1.domain1.net" and "ns2.domain1.net"

    After it was set up, I was able to get the default ngnix web page for www.domain1.net, ns1.domain1.net, and ns2.domain1.net.

    So, it all seemed to work.

    Then, I went to the last step. I went to the ISPConfig Administrator Panel, and went to "Add New Website". I added the domain name, "www.domain2.com". Then, I added ns1.domain1.net and ns2.domain1.net as the Name Servers in Godaddy.

    It has been 48 hours. However, when I type in www.domain2.com, it times out. It won't show the page. What could I be doing wrong?

    (ps - domain1.net and domain2.com are just examples, not the real domain names)
     
    Last edited: Mar 10, 2012
  2. tyzenker

    tyzenker New Member

    Here are the settings from Godaddy and ISPConfig 3

    Here are some screen shots of the settings from Godaddy and ISPConfig for Domain 01 (which is the Server and 1st domain - domain1.net) and for Domain 02 (which is the first domain added which does not display - domain2.com).

    Any help would be greatly appreciated.
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 10, 2012
  3. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Does
    Code:
    dig @localhost domain2.com
    work?

    Also, please check your domain on www.intodns.com
     

Share This Page