Problem when installing suphp-0.7.1

Discussion in 'Installation/Configuration' started by wachira, Dec 20, 2010.

  1. wachira

    wachira New Member

    Every time I try to install The Perfect Server - CentOS 5.5 x86_64 [ISPConfig 3]. At step 15 Installing Apache2 With mod_php, mod_fcgi/PHP5, And suPHP. When i go to restart Apache i get this error
    Starting httpd: httpd: Syntax error on line 210 of /etc/httpd/conf/httpd.conf: Syntax error on line 1 of /etc/httpd/conf.d/suphp.conf: Cannot load /etc/httpd/modules/ into server: /etc/httpd/modules/ cannot open shared object file: No such file or directory.

    Please help to understand why this is happening.
  2. wachira

    wachira New Member

    I actually got it fixed.......
  3. JamesDunn

    JamesDunn New Member


    What did you do to fix this. I'm about to pull my hair out.


  4. wachira

    wachira New Member

    I used to make a mistake when editing vi /etc/php.ini
    vi /etc/httpd/conf.d/suphp.conf
    vi /etc/suphp.conf
    make sure you are creating thee file and paste them corrctly
  5. JamesDunn

    JamesDunn New Member

    Yes, I've verified everything multiple times. Guess I set something else up incorrectly.
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What are the exact error messages?
  7. JamesDunn

    JamesDunn New Member

    I got it sorted. After an exhaustive research, I discovered that I probably needed to install SUPHP and configure it. After I went through those steps, APACHE started right up and ran just fine.

    After installing ISPConfig3, I discovered that MyDNS Server is not operating, so I've got to go back and figure out if I missed a step. Otherwise, I'm working just fine.

    Thanks for reading and asking.


Share This Page