Postfix Problem!

Discussion in 'Installation/Configuration' started by silenceti, Jan 5, 2012.

  1. silenceti

    silenceti New Member

    Hi,

    I've 2 servers, one with interspire and other with ISPconfig/Postfix.

    In Interspire, i'm trying to connect to server with ISPconfig/Postfix to send e-mails, but when he try to connect i have the following:

    " Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
    Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Connection, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Disconnected, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Connection, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Disconnected, ip=[::1], time=0
    Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82] "

    Note: I've change the hostname and the IP of my server.

    So the mails are not going out.

    Some help?

    Thanks!
     
  2. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    The line where the connection begins is:

    Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82] "

    so the interesting part are the lines after that line.
     
  3. silenceti

    silenceti New Member

    I just have this:


    Jan 5 19:55:00 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:00 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
    Jan 5 19:55:01 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Connection, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 pop3d: Disconnected, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Connection, ip=[::1]
    Jan 5 19:55:01 server2 imapd: Disconnected, ip=[::1], time=0
    Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:02 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: connect from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: lost connection after CONNECT from ns1.mailserver.eu[82.82.82.82]
    Jan 5 19:55:04 server2 postfix/smtpd[28657]: disconnect from ns1.mailserver.eu[82.102.82.82]



    Thanks!
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    What's in the mail log of your Interspire server?
     

Share This Page