Postfix doesn't connect to telnet

Discussion in 'Server Operation' started by Vic Steele, Jul 18, 2008.

  1. jetfix

    jetfix New Member

    Are you wokring from outside of your network? Check if your 25 port is not filtered somehow ... if you running Linux on your client machine .. do this: nmap "yourserveripgoeshere" ...it will show you if your 25 port blocked or not.
     
  2. giannileggio

    giannileggio New Member

    As you can in my previous posts the port seems to be opened

    I can try to telnet on localhost or from outside, the result is the same

    telnet localhost 25

    telnet serverip 25
     
  3. jetfix

    jetfix New Member

    I just don't know how you sure in this information ... if I see (without your IP) ... the result of nmap command ... than we can continue our conversation .. otherwise .. I can't locate an issue.
     
  4. giannileggio

    giannileggio New Member

    This is the ip 94.141.20.33 (the mail server will be mail.giannileggio.com)

    Thank you for your help
     
  5. jetfix

    jetfix New Member

    ok ... everything is ok with ports ..here is result of nmap

    Not shown: 991 filtered ports
    PORT STATE SERVICE
    21/tcp closed ftp
    25/tcp open smtp
    53/tcp open domain
    80/tcp open http
    110/tcp open pop3
    143/tcp open imap
    443/tcp closed https
    8080/tcp closed http-proxy
    10000/tcp closed snet-sensor-mgmt
     
  6. giannileggio

    giannileggio New Member

    At the moment I solved using iRedmail, postfix si working now.
    Tomorrow I'll check all the other services
     
  7. jetfix

    jetfix New Member

    I'll be glad to go along your issue solving process .. because I have my postfix not functioning completely right))) need few more things to have full-featured mail server.
     

Share This Page