Possible BUG

Discussion in 'General' started by whitlebitle, Feb 19, 2008.

  1. whitlebitle

    whitlebitle New Member

    If we have two domains, for example: www.domain.com and www.example.com and setup two mail accounts: [email protected] and [email protected] ...

    Mails for [email protected] sometimes arives to [email protected] .. And mails for [email protected] sometimes arrives to inbox of [email protected]


    Please advise how this can be fixed.. It is very frustrating!
     
  2. Ben

    Ben ISPConfig Developer ISPConfig Developer

    Do you have a logoutout of e.g. /var/log/mail.log when this happens?
     
  3. whitlebitle

    whitlebitle New Member

    Ben,

    I have maillog.ispconfigsave.. But there is nothing which connects this two emails...

    I have also maillog file.. What should I look there?

    P.S. Is the reason I have this problem because I turned off feature User Prefix: ??
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Probably yes.
     
  5. whitlebitle

    whitlebitle New Member

    We tried with different usernames .. but that isn't helped. So the problem is not user prefix...

    Can somebody of developers, try to replicate this issue and try to fix this bug ???
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    I dont think that its a ispconfig or postfix bug as then we would have seen it already. It must be some kind of misconfiguration.

    Please post the content of your main.cf file, comments stripped. Additionally, have a look if this is the case:

    http://www.howtoforge.com/faq/9_33_en.html
     

Share This Page