Port 80 open but site not visible

Discussion in 'Installation/Configuration' started by theo136, Jun 24, 2011.

  1. theo136

    theo136 New Member

    Have installed Debian + Ispconfig3
    In ispconfig 3 sites enabled, site1, site2 n site3
    Server has nr 10.0.0.49

    Going to browser and search for 10.0.0.49 it shows It Works !
    Typing in browser 'site1' then it shows the content of index.html from site1 Typing (in browser) 'site2' then I see:

    Welcome to your website!
    This is the default index page of your website.

    And that is not the content of index.html from site2.

    Typing in browser 'site3' then it shows: "Server not found"

    The above remains equal whenever port 80 is opend or closed (SMC-router)

    Where do I make a mistake ??
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Do the DNS records for site1, site2, and site3 point to the correct server?
     
  3. theo136

    theo136 New Member

    Thank u Falko.
    I expected already such a thing, but also expecting that this should executed while adding sites. logic for a service tool, I think.
    So, going to find the details for that.
    Thanks again !
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Well, you must create the DNS records on the authoritative nameservers for your domains. If these are different from your ISPConfig server, obviously ISPConfig cannot do this for you.

    You can find out the authoritative nameservers for a domain like this:
    Code:
    dig ns yourdomain.com
     

Share This Page