POP server authentication

Discussion in 'Server Operation' started by gideonknight, Aug 18, 2006.

  1. gideonknight

    gideonknight New Member

    Hi there,
    Im a linux newbie , I tried thr Fedora core4 perfect setup, everything works fine, except for POP authentication failure while recieving email. I tried telnet host.mydomain.com 110 , the system did not accept the password, bad login...... I can send mail but i cant recieved mail. I have a registered DNS and mx record. I wonder why and how ... what is my problem....God Bless
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Did you install ISPConfig? Did you install dovecot as pop3 daemon or another pop3 daemon?

    Which errors do you get in the mail log?
     
  3. gideonknight

    gideonknight New Member

    I follow all fedora core 4 perfect setup guide
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in your mail log? What's the output of
    Code:
    netstat -tap
    ?
    Is Maildir enabled or disabled under Management -> Server -> Settings -> Email?
     
  5. gideonknight

    gideonknight New Member

    My server is down, My password is always changing....hmmmm...
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    How do you mean that? :confused: Do you change it manually, or does someone else change it?
     
  7. gideonknight

    gideonknight New Member

    about the root password,
    I dont know who changed it, its ok , I reformatted the box from the beggining and my ISPconfig is ok,. I installed again the webmiua but I cant recieve email.... Whats wrong... I add New (mail.oursite.com) I checked the maildir and add users. But still no incoming emails........God Bless
     
  8. gideonknight

    gideonknight New Member

    Sir,
    my webmail is now working fine. Thank you for aswering all my post. May God bless people like you who .... By the way my problem solved by the "rosa hsiao" forum... configuration in
    postfix main.cf, virtusertabe, etc... I disable the Maildir in ispconfig....and it works fine.....
    I will try adding many user for my server and test it for endurance.....
    God bless...
     

Share This Page