Please Help i686

Discussion in 'Installation/Configuration' started by black1stallion2, Feb 12, 2012.

  1. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    i have just subscribed and bought this
    The Perfect Server - CentOS 6.2 x86_64 With Apache2
    i cant run it on any of my machines as they are all intel based my vaio is 64bit but still wont is there another version i can download
    thankyou
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    It doesn't matter if you use Intel/AMD/... CPUs. Or do you mean that you have 32bit CPUs instead of 64bit?
     
  3. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    Everytime i try and boot i get this is for a 64 bit machine do you want to continue without 64 i say yes, it says cpu not supported detected cpu i686
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are you referring to the virtual machine that you can download from HowtoForge, or to a server you built yourself?
     
  5. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    Ive tried with vmplayer and vmserver but yes im on about vmplayer
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Is the host OS a 64- or a 32-bit system?
     
  7. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    I tried a 64 bit sony vaio 64 bit toshiba a 32 bit intel tower
     
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I'm not sure why this is happening. I have no problems running 64bit VMs on a 32bit WinXP. :confused:
     
  9. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    is there another version of vmplayer i could try ive tried this on 4 machines 2 64bit machines both saying the dont have long support and 2 32 bit machines saying it cant run on a 32 bit system but both of them let me continue so the virtual machine boots up and it goes to start cent os and it says proccessor not supported proccessor detected i686
    i really need this up and running and i am willing to pay for another version of anything simlar
    and i tried the cent os 5 32 bit image and it booted up i would prefer 6.2 with ispconfig 3
     
  10. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  11. black1stallion2

    black1stallion2 New Member

    sorry i havent replyed i have only just gotten round to doing it, that copy didnt work either i have no idea why so ive given up on that idea, so i decided to go with making it a physical image so i did the usual with clonezilla on a second drive and booted fine straight just a new problem now i cant seem to get a network connection btw im on a laptop for the time being but ive tried everything and it will not connect to anything

    EDIT: Done It, I had to rename ifcfg-etho to eth1 and edit it in the file then ifconfig -a and changed the mac address correct the ips and all done
     
    Last edited: Mar 5, 2012

Share This Page