PHP issues with ISPconfig and OPENsuse10

Discussion in 'Installation/Configuration' started by shane.cauley, Dec 2, 2008.

  1. shane.cauley

    shane.cauley New Member

    Greetings,

    I am running a OPENsuse10 server with php5. ISPconfig is the cpanel. For some reason when we try to run .php scripts, it only displays the code. I have disabled php safe mode in the site GUI. And double checked the config with phpinfo.php. Thank you for any help you can provide,

    Here is a link to my phpinfo.php:

    http://www.llanger.com/phpinfo.php

    Shane Cauley Cheyenne Wyoming
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  3. shane.cauley

    shane.cauley New Member

    PHP scripts only show code

    I changed the speciefied configuration but it still did not resosolve the issue. It looks like php is showing ok, I wonder why php scripts just show as code?

    Thanks for any help you can offer.

    http://llanger.com/phpinfo.php

    Shane Cauley Cheyenne,WY
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    After you've changed the configuration, you must update one of your web sites in ISPConfig so that ISPConfig rewrites the Vhosts_ispconfig.conf file.

    If that still doesn't help, please post the contents of Vhosts_ispconfig.conf.
     
  5. shane.cauley

    shane.cauley New Member

    Falko,

    Thanks for you help ~ it looks like it was the .php script causing issues, it was missing a ?>

    Sorry for the false post!

    Shane Cauley Wy Cheyenne
     

Share This Page