php contact form problem

Discussion in 'General' started by robilaur, Feb 25, 2009.

  1. robilaur

    robilaur New Member

    Hello ... I installed ispconfig 3 , succesfuly , made a website , made acontact form with a php mailer ... set the acount php option Fast-CGI ... the problem is that the data from the contact form is not being send to the setted e-mail.... any idears...thanx. Is Fast-CGI a good option or should i move to other one?
     
  2. till

    till Super Moderator

    Please take a look at your mail log file.
     
  3. robilaur

    robilaur New Member

    i only need to know if the fast-cgi option i good for that
     
  4. till

    till Super Moderator

    All php options are fine for that.
     
  5. robilaur

    robilaur New Member

    ok..

    Hey... after reinstaling the system...the same problem... my contact form isnt sending the mail.


    Here is the mail log

    HTML:
    Feb 28 11:23:00 cronos postfix/pickup[12755]: B11EB17E47: uid=5003 from=<web1>
    Feb 28 11:23:00 cronos postfix/cleanup[31156]: B11EB17E47: message-id=<20090228162300.B11EB17E47@Cronos.rdesign.ro>
    Feb 28 11:23:00 cronos postfix/qmgr[12756]: B11EB17E47: from=<web1@Cronos.rdesign.ro>, size=367, nrcpt=1 (queue active)
    Feb 28 11:23:01 cronos amavis[13209]: (13209-03) Blocked BAD-HEADER, <web1@Cronos.rdesign.ro> -> <admin@rdesign.ro>, quarantine: 8/badh-8CB5QB4v573H, Message-ID: <20090228162300.B11EB17E47@Cronos.rdesign.ro>, mail_id: 8CB5QB4v573H, Hits: 1.604, size: 367, 1003 ms
    Feb 28 11:23:01 cronos postfix/smtp[31159]: B11EB17E47: to=<admin@rdesign.ro>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=1.4, delays=0.35/0.04/0.01/1, dsn=2.6.0, status=sent (250 2.6.0 Ok, discarded, id=13209-03 - BAD_HEADER: Improper use of control character (char 0D hex): From: admin@rdesign.ro\\r)
    Feb 28 11:23:01 cronos postfix/qmgr[12756]: B11EB17E47: removed
    
    Thanx
     
  6. Antennipasi

    Antennipasi ISPConfig Developer

    there is the reason.
    your script is using windows-type line breaks when composing email-headers.
    either fix that, or edit amavis-rules to allow misconfigured headers.

    in debian, check these files:
    Code:
    /etc/amavis/conf.d/50-user
    /etc/amavis/conf.d/20-debian_defaults
    for $final_bad_header_destiny, change it like this:
    Code:
    $final_bad_header_destiny = D_PASS;
    if your system is not Debian, try to find files containing this value.
    you can try command like this:
    Code:
    grep -rli "final_bad_header_destiny" /etc/
    where /etc/ is base location of your distributions config files.

    editing these or corresponding amavis-configfiles fixes also situation when emails are rejected because they have improperly encoded international characters in their subject.
     
  7. robilaur

    robilaur New Member

    Thanx alot

    That was good info..... thanx for helping ...the problem is solved.
    Thy again
     

Share This Page