Perfect Install -> SLL auto-signed - IspConfig Panel doesn't work with HttpS

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by albertf, Oct 6, 2019.

  1. albertf

    albertf Member HowtoForge Supporter

    I really don't understand
    In this tutorial
    [​IMG]
    I hit enter and followed this process
    [​IMG]
    But after the install I can't get SSL on the Ispconfig Panel
    The certificace said : sel-auto signed "this website does not provide information about its owner"
    [​IMG]
    I checked if I have something here to be sure to have the certificate
    [​IMG]
    What's wrong ?
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    There is nothing wrong, you created a self-signed SSL certificate and your browser confirms that you created a self-signed SSL certificate. So that's exactly as it should be and you can login to ISPConfig with SSL, just accept your own certificate. If you want to replace your self-signed SSL certificate with e.g. one from Let's encrypt, then tale a look here: https://www.howtoforge.com/communit...l-port-8080-with-lets-encrypt-free-ssl.75554/
     
  3. albertf

    albertf Member HowtoForge Supporter

    That's more clear now, if I have already IspConfig Panel with SSL that's the most important...
    It doesnt matter if I get a warning from my browser with this :
    [​IMG]
    Right ?
    I was thinking the SSL certificate wasn't working, but that's not this case, it's working well.
     

Share This Page