Outgoing Emails

Discussion in 'General' started by abintipl, Feb 1, 2011.

  1. abintipl

    abintipl New Member

    Hello,

    I am using ISPconfig 3 with Debain Everything was working fine.

    For past three days Emails which I am sending are not getting delivered but all incoming emails are being received by us.

    Where could be the problem?

    Thanks

    Abin
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are there any errors in your mail log (in the /var/log/ directory)?
     
  3. abintipl

    abintipl New Member

    mail log

    Hello Sir,

    Here is log file;

    Jan 30 22:25:01 abc dovecot: pop3-login: Disconnected: rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
    Jan 30 22:25:01 abc dovecot: imap-login: Disconnected: rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
    Jan 30 22:25:01 abc postfix/smtpd[26777]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Jan 30 22:25:01 abc postfix/smtpd[26777]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
    Jan 30 22:25:01 abc postfix/smtpd[26777]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Jan 30 22:25:28 abc postfix/anvil[26735]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:41.137.56.4) at Jan 30 22:22:02
    Jan 30 22:25:28 abc postfix/anvil[26735]: statistics: max connection count 1 for (smtp:41.137.56.4) at Jan 30 22:22:02
    Jan 30 22:25:28 abc postfix/anvil[26735]: statistics: max cache size 1 at Jan 30 22:22:02
    Jan 30 22:30:01 abc dovecot: pop3-login: Disconnected: rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
    Jan 30 22:30:01 abc dovecot: imap-login: Disconnected: rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
     
  4. abintipl

    abintipl New Member

    Now it is OK

    Hello Sir,

    Today, I again reset Gateway & Namesservers Ip addresses in System. Server Settings & after that I have started receiving & sending emails

    Once again, thank you so much for your support & replies

    regards,

    Abin
     

Share This Page