OpenERP Installation

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Mohale, Aug 17, 2011.

  1. Mohale

    Mohale New Member

    I have followed all the steps of installing Openerp v6 on ubuntu 10.04 LTS server.

    I have reached the last step, but I am not able to log in using my http://Ip address:8071

    I have not been able to restart aphche2 and openerp-server

    here is the response when running those three commands

    sudo service openerp-web restart
    sudo service openerp-server restart
    sudo service aphache2 restart

    sudo service openerp-web restart
    failed to kill 1833 (or any number that could be listed)no such process

    sudo service openerp-server restart
    Restating Openerp-server

    sudo service aphache2 restart
    restating web service apache2

    What could the problem be the only time that I was able to login or view openerp web interface was while I was in step 10 of (How To Install OpenERP 6 On Ubuntu 10.04 LTS Server - Page 2)


    I am trying to provide as much information as I can
    Thank you
     
    Last edited: Aug 17, 2011
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Any errors in your logs?

    What's the output of
    Code:
    netstat -tap
    ?
     
  3. Mohale

    Mohale New Member

    Code:
    [email protected]:~$ netstat -tap
    (Not all processes could be identified, non-owned process info
     will not be shown, you would have to be root to see it all.)
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
    tcp        0      0 *:8069                  *:*                   LISTEN      -               
    tcp        0      0 *:8070                  *:*                   LISTEN      -               
    tcp        0      0 *:8071                  *:*                   LISTEN      -               
    tcp        0      0 *:www                   *:*                 LISTEN      -               
    tcp        0      0 *:ssh                   *:*                    LISTEN      -               
    tcp        0      0 localhost:ipp           *:*                 LISTEN      -               
    tcp        0      0 localhost:postgresql    *:*             LISTEN      -               
    tcp        0      0 *:https                 *:*                   LISTEN      -               
    tcp6       0      0 [::]:ssh                [::]:*                LISTEN      -               
    tcp6       0      0 localhost:ipp           [::]:*             LISTEN      -               
    tcp6       0      0 localhost:postgresql    [::]:*         LISTEN 
    
    
    [email protected]:~$ sudo su
    [sudo] password for mohale: 
    [COLOR="Red"]root[/COLOR]@ubuntuserver:/home/mohale# netstat -tap
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
    tcp        0      0 *:8069                  *:*                    LISTEN      1027/python     
    tcp        0      0 *:8070                  *:*                    LISTEN      1027/python     
    tcp        0      0 *:8071                  *:*                    LISTEN      1027/python     
    tcp        0      0 *:www                   *:*                  LISTEN      1175/apache2    
    tcp        0      0 *:ssh                   *:*                    LISTEN      634/sshd        
    tcp        0      0 localhost:ipp           *:*                 LISTEN      1120/cupsd      
    tcp        0      0 localhost:postgresql    *:*             LISTEN      867/postgres    
    tcp        0      0 *:https                 *:*                    LISTEN      1175/apache2    
    tcp6       0      0 [::]:ssh                [::]:*                 LISTEN      634/sshd        
    tcp6       0      0 localhost:ipp           [::]:*              LISTEN      1120/cupsd      
    tcp6       0      0 localhost:postgresql    [::]:*          LISTEN      867/postgres
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    At least there's something running on port 8071. Did you check your logs for errors?
     
  5. Mohale

    Mohale New Member

    Because I am using Virtual Box, I retuned to the snapshot and installed OpenERP using script.

    However support and tutorials on this site are also fantastic.

    Keep it up
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    So it's working now?
     
  7. Mohale

    Mohale New Member

    Yes it is working now

    Thank you
     

Share This Page