Not recieving emails

Discussion in 'Installation/Configuration' started by jopa123, May 3, 2007.

  1. jopa123

    jopa123 New Member

    Hey guys,

    Total Linux newb here.

    My setup:

    Fedora Core 4 - Perfect setup
    ISPConfig
    Squirrelmail

    My issue:
    I can login to email accounts, setup forwards, login to squirrelmail, etc.

    But when I send a test email, they do not seem to be arriving in the email accounts. There is nothing in the inbox and hitting "check mail" brings nothing. Obviously, no forwards also.

    Seems to have started after installing squirrelmail

    Any ideas? Thanks in advance.

    jopa
     
  2. romz169

    romz169 New Member

    you may have your site A records set but you may need to check your MX records
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Do you have any error in your mail logfile?
     
  4. brentp

    brentp New Member

    I'm getting the same problem.

    DNSStuff reports my domain is all ok, MX record is good and reports right, but mail never gets delivered.

    using 'mail' command on the box to gives this in the log:


    May 11 15:22:36 ppc12 sendmail[23422]: l4BFMa7g023422: from=root, size=55, class=0, nrcpts=1, msgid=<[email protected]>, [email protected]
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtpd[23423]: connect from localhost[127.0.0.1]
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtpd[23423]: setting up TLS connection from localhost[127.0.0.1]
    May 11 15:22:36 ppc12 sendmail[23422]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtpd[23423]: TLS connection established from localhost[127.0.0.1]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtpd[23423]: 7B152A8533: client=localhost[127.0.0.1], [email protected]
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/cleanup[23426]: 7B152A8533: message-id=<[email protected]>
    May 11 15:22:36 ppc12 sendmail[23422]: l4BFMa7g023422: [email protected], ctladdr=root (0/0), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30055, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as 7B152A8533)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/qmgr[9695]: 7B152A8533: from=<[email protected]>, size=651, nrcpt=1 (queue active)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtpd[23423]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/smtp[23427]: 7B152A8533: to=<[email protected]>, orig_to=<[email protected]>, relay=none, delay=0, status=bounced (mail for mail.mydomain.com loops back to myself)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/cleanup[23426]: ABFABA8532: message-id=<[email protected]>
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/qmgr[9695]: ABFABA8532: from=<>, size=2576, nrcpt=1 (queue active)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/qmgr[9695]: 7B152A8533: removed
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/local[23430]: ABFABA8532: to=<[email protected]>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to maildir)
    May 11 15:22:36 ppc12 postfix/qmgr[9695]: ABFABA8532: removed
     
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please add:

    mail.mydomain.com

    at the end of the file /etc/postfix/local-host-names and restart postfix.
     
  6. brentp

    brentp New Member

    Fixed, thank you so much.
     

Share This Page