not receiving email?

Discussion in 'Server Operation' started by drillsar, Mar 22, 2010.

  1. drillsar

    drillsar New Member

    mydomain.com is substitute of my real domain:

    here is my postconf:

    alias_maps = hash:/etc/aliases
    command_directory = /usr/sbin
    config_directory = /etc/postfix
    daemon_directory = /usr/libexec/postfix
    debug_peer_level = 2
    debug_peer_list = mydomain.com
    home_mailbox = Maildir/
    html_directory = no
    inet_interfaces = all
    mail_owner = postfix
    mailbox_command = /usr/bin/procmail-wrapper -o -a $DOMAIN -d $LOGNAME
    mailq_path = /usr/bin/mailq.postfix
    manpage_directory = /usr/share/man
    mydestination = $myhostname
    newaliases_path = /usr/bin/newaliases.postfix
    queue_directory = /var/spool/postfix
    readme_directory = /usr/share/doc/postfix-2.3.3/README_FILES
    relayhost = smtp.comcast.net:587
    sample_directory = /usr/share/doc/postfix-2.3.3/samples
    sender_bcc_maps = hash:/etc/postfix/bcc
    sendmail_path = /usr/sbin/sendmail.postfix
    setgid_group = postdrop
    smtp_sasl_auth_enable = yes
    smtp_sasl_password_maps = hash:/etc/postfix/saslpass
    smtp_sasl_security_options =
    smtpd_banner = $myhostname ESMTP
    smtpd_helo_restrictions = permit_mynetworks warn_if_reject reject_unknown_hostname
    soft_bounce = yes
    transport_maps = hash:/etc/postfix/transport
    unknown_local_recipient_reject_code = 550
    virtual_alias_domains = mydomain.com
    virtual_alias_maps = hash:/etc/postfix/virtual

    here is my virtual:
    [email protected] joe

    here is my transport:
    *:smtp.comcast.net:587

    here is my log:

    Mar 21 21:15:12 mydomain postfix/cleanup[2850]: AB9D44250384: message-id=<[email protected]$
    Mar 21 21:15:12 mydomain postfix/qmgr[2826]: AB9D44250384: from=<[email protected]>, size=3028, nrcpt=1 ($
    Mar 21 21:15:12 mydomain postfix/smtpd[2846]: disconnect from p3plsmtpa01-06.prod.phx3.secureserver.net[72.167.82.86]
    Mar 21 21:15:24 mydomain postfix/local[2851]: AB9D44250384: to=<[email protected]>, orig_to=<[email protected]>
    Mar 21 21:15:24 mydomain postfix/qmgr[2826]: AB9D44250384: removed
    Mar 21 21:18:32 mydomain postfix/anvil[2848]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:72.167.82.86) at Mar 21 2$
    Mar 21 21:18:32 mydomain postfix/anvil[2848]: statistics: max connection count 1 for (smtp:72.167.82.86) at Mar 21 21:1$
    Mar 21 21:18:32 mydomain postfix/anvil[2848]: statistics: max cache size 1 at Mar 21 21:15:11


    Any Ideas?
     
  2. sjau

    sjau Local Meanie Moderator

    well, it seems it has arrived just fine at your server and then the local delivery is handled by procmail as far as I understand your config.

    Check the procmail logs what they say and paste the procmail config.
     

Share This Page