No package getmail available

Discussion in 'Installation/Configuration' started by acarlton, Jul 1, 2011.

  1. acarlton

    acarlton New Member

    I'm going through the tutorial for The Perfect server CentOS 5.5. I'm doing this to learn more about servers and am really only a beginner.

    I'm on http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.5-x86_64-ispconfig-3-p4
    at the part where I need to install getmail. So I type 'yum install getmail' and it goes through the process and then ends by saying "No Package getmail available. Nothing to do"

    I'm at a loss and not sure what to do...
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Did you enable the ATrpms and RPMforge repos, as shown in the tutorial?
     
  3. acarlton

    acarlton New Member

    Yes.

    I went back through all of my steps and did less /etc/yum.repos.d/atrpms.repo and made sure the file was exactly the way that it shows in the tutorial

    The only step I'm not 100% sure that I did right was where it had me 'yum remove postfix' and then it told me to install it again, but this time from the CentOS plus directory. I'm not sure what it was talking about, so I just typed 'yum install postfix' which installed it again.

    Here is a screen shot of what I'm getting when I try to install it...
     
    Last edited: Jul 1, 2011
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  5. acarlton

    acarlton New Member

    Is there a way for me to verify that they have been enabled? I've went through the steps multiple times to be sure that I didn't miss anything. What should I be checking for? and how?
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Please check your /etc/yum.repos.d/ directory. The RPMforge file should be there.
     

Share This Page