No login after SVN update

Discussion in 'Developers' Forum' started by mistnick, May 21, 2009.

  1. mistnick

    mistnick New Member

    Hi all,

    i use ispconfig3, the svn version. I just updated it from release 1194 to 2204 and now, when i try to connect to login page: http://myserver:8080
    there is no more login box! It looks like the ajax fail to get response from server. Is it possible that this due to ssl revision?

    I wait for your help.

    Regards,
    Francesco Gallo
     

    Attached Files:

  2. till

    till Super Moderator

    SVN versions are only for development and shall never be used on a production system. Your problem might be related to ssl or any other thing in the code. You can either wait if a new update in svn fixes something in the next days or you try to debug this on your dev server or you reinstall ispconfig on your dev server.
     
  3. mistnick

    mistnick New Member

    Ok, very good answer...!
    I didn't say that i use it in a production system. We are talking about a possible bug and i thought it could be usefull for you to know this trouble.

    Regards,
    Francesco Gallo
     
  4. till

    till Super Moderator

    Ok. Then you posted this in the wrong forum. I moved it to the dev forum.

    Additionally I tested this and I'am not able to reproduce it. Take a look at the apache error log if there are any errors.
     
  5. fhawk

    fhawk New Member

    You can replace IE8 with IE7,IE6!!
     
  6. fhawk

    fhawk New Member

    It is no wrong with IE6 and IE7!!
     

Share This Page