no data in monitoring

Discussion in 'General' started by jinkt, Apr 3, 2011.

  1. jinkt

    jinkt New Member

    hi guys

    i have weird issue, i cant see no data in Monitoring
    there is a warning
    Code:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/ispconfig/interface/web/monitor/show_sys_state.php on line 197
    Code:
    tail cron.log
    Warning: Perl versions before 5.6 cannot handle nested includes
    
    nothing in ispconfig.log

    also no data in /usr/local/ispconfig/server/temp

    any hint how to troubleshoot ?

    i use debian , ispconfig version 3.0.3.2

    thanks
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    1) Is this a single- or multiserver setup?
    2) Does other functions like adding websites work?
    3) Are there any jobs listed in the jobqueue of the ispconfig monitor?
     
  3. jinkt

    jinkt New Member

    1) Is this a single- or multiserver setup?

    single server setup

    2) Does other functions like adding websites work?

    yes it works

    3) Are there any jobs listed in the jobqueue of the ispconfig monitor?

    no, nothings there



    before some time monitor was working fine, only change i remember is that i enabled awstats for some sites, but i don't think thats the problem
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Maybe a Databse table is corrupted. Please check / optimize / repair the ispconfig database. You can do this e.g. with phpmyadmin.
     
  5. jinkt

    jinkt New Member

    after repair using phpmyadmin of table monitor_data and web_traffic it works

    Code:
    dbispconfig.monitor_data	check	warning	Table is marked as crashed
    dbispconfig.monitor_data	check	warning	1 client is using or hasn't closed the table prope...
    dbispconfig.monitor_data	check	error	Found 23 keys of 24
    dbispconfig.monitor_data	check	error	Corrupt
    dbispconfig.web_traffic	check	warning	3 clients are using or haven't closed the table pr...
    what could be cause of these errors ?
     
  6. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Maybe a power outage, unclean shutdown or harddisk problem.
     

Share This Page