no audio after Mint 4.0 install

Discussion in 'Installation/Configuration' started by mtaylor314, Nov 28, 2007.

  1. mtaylor314

    mtaylor314 New Member

    Okay, I used the tutorial on this site to install Linux Mint 4.0 on my Toshiba A135-S4427 laptop. Every other linux distro I've installed on this laptop has had no issues running any of my hardware (except Fedora 8 running wireless). With linux Mint, I have no sound. There are way too many forums out there on sound issues and none have worked so far. Can somebody help me and what info do you need from me to get this resolved?
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Are there any errors in your logs (in /var/log)?
     
  3. mtaylor314

    mtaylor314 New Member

    Code:
    Nov 28 19:41:49 michael-laptop syslogd 1.4.1#21ubuntu3: restart.
    Nov 28 19:41:49 michael-laptop anacron[5340]: Job `cron.daily' terminated
    Nov 28 19:41:49 michael-laptop anacron[5340]: Normal exit (1 job run)
    Nov 28 19:42:42 michael-laptop modprobe: WARNING: Not loading blacklisted module ipv6
    Nov 28 19:42:49 michael-laptop last message repeated 21 times
    Nov 28 19:44:54 michael-laptop modprobe: WARNING: Not loading blacklisted module ipv6
    Nov 28 19:45:17 michael-laptop last message repeated 49 times
    Nov 28 19:46:59 michael-laptop last message repeated 8 times
    Nov 28 19:48:04 michael-laptop last message repeated 2 times
    Nov 28 19:50:49 michael-laptop modprobe: WARNING: Not loading blacklisted module ipv6
    Nov 28 19:54:04 michael-laptop modprobe: WARNING: Not loading blacklisted module ipv6
    Nov 28 19:54:45 michael-laptop last message repeated 12 times
    
    That is the boot log from last night. Hopefully you can find something from that. :)
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    There's no audio related error in the log excerpt. Can you try to play some music and then take a look at the logs again?
     

Share This Page