Nginx & Wordpress Posts

Discussion in 'General' started by mmdollar, Nov 2, 2016.

  1. mmdollar

    mmdollar New Member

    My problem is when I create a new post, that post is blank with no source code. I am running nginx with php 5.6 .
    This is my wordpress directive in ISPConfig:
    Code:
    location / {
                    try_files $uri $uri/ /index.php?$args;
           }
    
           # Add trailing slash to */wp-admin requests.
           rewrite /wp-admin$ $scheme://$host$uri/ permanent;
    
           location ~*  \.(jpg|jpeg|png|gif|css|js|ico)$ {
                    expires max;
                    log_not_found off;
           }
    
            location ~ \.php$ {
                try_files $uri =404;
                include /etc/nginx/fastcgi_params;
                fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
                fastcgi_index index.php;
                fastcgi_param SCRIPT_FILENAME $document_root$fastcgi_script_name;
                fastcgi_param PATH_INFO $fastcgi_script_name;
                fastcgi_intercept_errors on;
            }
    I am not getting any errors in /var/log/nginx/error.log .
    netstat -nlp|grep 9000
    Code:
    tcp        0      0 127.0.0.1:9000          0.0.0.0:*               LISTEN      11432/php-fpm.conf)
    All my other pages are working normally only the posts pages are blank.
    I tried to check if php is even working.
    ps aux | grep php
    Code:
    root     11432  0.0  0.9 501868 38372 ?        Ss   20:26   0:00 php-fpm: master process (/etc/php5/fpm/php-fpm.conf)
    ispapps  11683  0.0  0.2 501064 11548 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool apps-{fpm_domain}
    ispapps  11684  0.0  0.2 501064 11548 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool apps-{fpm_domain}
    ispconf+ 11685  0.0  0.6 502600 26268 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool ispconfig
    ispconf+ 11686  0.0  0.5 501312 22536 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool ispconfig
    web14    11687  0.0  0.2 500492 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web14
    web17    11688  0.0  0.2 500492 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web17
    web2     11689  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web2
    web2     11690  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web2
    web3     11691  0.0  0.2 500664 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web3
    web3     11692  0.0  0.2 500664 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web3
    web4     11693  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web4
    web4     11694  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web4
    web5     11695  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web5
    web5     11696  0.0  0.2 500500 11544 ?        S    20:30   0:00 php-fpm: pool web5
    www-data 11697  0.4  2.0 515768 84116 ?        S    20:30   0:02 php-fpm: pool www
    www-data 11698  0.2  2.0 515932 83596 ?        S    20:30   0:01 php-fpm: pool www
    www-data 11776  0.2  2.0 517152 84244 ?        S    20:32   0:00 php-fpm: pool www
    root     11948  0.0  0.0  12728  2308 pts/0    S+   20:37   0:00 grep php
    
    If anyone has any ideas please share :) .
     
  2. mmdollar

    mmdollar New Member

    Oh wow after some searching the plugin "All In One SEO Pack" was the problem. Now everything works. Sorry
     

Share This Page