New Websites

Discussion in 'General' started by scmeis1, Jan 28, 2022.

  1. scmeis1

    scmeis1 New Member

    When i create a new website and add new web contect it constantly sends me to my internal firewall config page from inside my network. Outside of my home network, i have no issues.

    when i do ispconfig_update.sh --force it restores that ability. I cannot figure this out, it does this on every new website installed.
     
  2. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

  3. scmeis1

    scmeis1 New Member

    That is exactly what is happening. I did try this fix and it did not work. Just for shits and giggles I added it again and did a nslookup from my surface pro and it still went to my firewall page. I double checked via my cell phone off my wireless and it went to my default apache2 page.

    My firewall is Ubuiqiti UDM Pro. Just to give more clarity. I also did a ispconfig_update.sh --force with no luck

    Server's public ip(s) (x.x.x.x) not found in A/AAAA records for jedimud.jedimud.com: 127.0.1.1
     
  4. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    There is no issue on the server, so an ISPConfig update can not fix anything as nothing is broken.
     
  5. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    I'm not sure the hosts file can be modified on a Surface Pro, but anyway what nslookup shows is not affected by changes in hosts file.
    Is the firewall between the workstation where you sit at to modify the hosts file and the web server?
     

Share This Page