Must issue a STARTTLS command first. w9sm235206pbw.80 (in reply to MAIL FROM command

Discussion in 'Installation/Configuration' started by haonhien, Apr 15, 2011.

  1. haonhien

    haonhien New Member

    my can get mail from a user gmail ([email protected]), me but not be user send mail from in use of my domain ([email protected]).

    Code:
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/smtp[1550]: 7180B5610054: to=<[email protected]>, relay=smtp.gmail.com[74.125.127.109]:
    25, delay=1.8, delays=0.01/0.01/1.5/0.23, dsn=5.7.0, status=bounced (host smtp.gmail.com[74.125.127.109] said: 530 5.7.0 Must
     issue a STARTTLS command first. w9sm235206pbw.80 (in reply to MAIL FROM command))
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/cleanup[1543]: 6FEA25610060: message-id=<[email protected]
    vn>
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/qmgr[1522]: 6FEA25610060: from=<>, size=6279, nrcpt=1 (queue active)
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/bounce[1553]: 7180B5610054: sender non-delivery notification: 6FEA25610060
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/qmgr[1522]: 7180B5610054: removed
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/local[1554]: 6FEA25610060: to=<[email protected]>, relay=local, delay=0.02, delay
    s=0.01/0.01/0/0, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to mailbox)
    Apr 15 01:08:51 hyundaidanang postfix/qmgr[1522]: 6FEA25610060: removed
    Apr 15 01:08:52 hyundaidanang dovecot: POP3(u1): Disconnected: Logged out top=0/0, retr=0/0, del=0/0, size=0
    Apr 15 01:08:59 hyundaidanang dovecot: pop3-login: Login: user=<u1>, method=PLAIN, rip=::ffff:113.165.63.159, lip=::ffff:180.
    93.39.2, TLS
    Apr 15 01:09:08 hyundaidanang dovecot: POP3(u1): Disconnected: Logged out top=0/0, retr=1/6392, del=1/1, size=6375
    Apr 15 01:10:01 hyundaidanang postfix/smtpd[1525]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Apr 15 01:10:01 hyundaidanang dovecot: pop3-login: Disconnected: rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
    Apr 15 01:10:01 hyundaidanang dovecot: imap-login: Disconnected: rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
    Apr 15 01:10:01 hyundaidanang postfix/smtpd[1525]: lost connection after CONNECT from localhost[127.0.0.1]
    Apr 15 01:10:01 hyundaidanang postfix/smtpd[1525]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Apr 15 01:13:21 hyundaidanang postfix/anvil[1528]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:113.165.63.159) at Apr 15
    01:08:31
    
    
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Which tutorial (URL) did you use? Can you post your /etc/postfix/main.cf?
     

Share This Page