Multiple domains

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Filip Trplan, Mar 26, 2018.

  1. Filip Trplan

    Filip Trplan New Member

    So I have 2 domains.
    echocheats.xyz and fomic.net
    Fomic.net is my main one and I host the panel there. It should point to the default index.html, and indeed it does.
    I added the echocheats.xyz by adding a website and inputing the domain echocheats.xyz in the domain field.
    It should redirect to a blank index.html with nothing on it. But it doesn't.
    I edited the index.html file in the fomic.net directory to <title>fuck!</title>. As expected it shows up on the fomic.net site. But it also shows up on echocheats.xyz. Why isn't this working? I pointed the @ and www of the echocheats to the server ip and it does. Here are some screenshots:
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  2. Filip Trplan

    Filip Trplan New Member

    I had to manually edit the vhost file in order to get this to work
    <VirtualHost *:80>
    was converted to
    <VirtualHost echocheats.xyz:80>

    I really wished this would be done automatically without me needing to manually edit the files
     
  3. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Your manual edit was not required of course, you made a simple failure when you set up the sites: you mixed up * and the IP address in the IPv4 field. Either use * for all sites that point to the same IP or use the IP address for all sites but never mix that as an IP is a stronger match than a wildcard, so apache must route all traffic to the site that you assigned the Ip to.

    To fix your problem, go to the settings of the second site, change the IPv4 field to * and press save.
     

Share This Page