Move websites not work

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Captain, Jan 27, 2011.

  1. Captain

    Captain Member

    hello!

    Today I am try to move website to another client via Tools-> Move websites
    But website did not moves. I try move this website to another client, but result is the same.
    In ispconfig.log all clean.
    I have suphp and mod_security
    Ubuntu 10.04.1, ISPConfig final.

    Thnks.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Does the client belong to the same reseller?
     
  3. Captain

    Captain Member

    Yes. It is the same reseller.
     
  4. shirlyn

    shirlyn New Member

    In this case your hosting provider will assist you.
     
  5. Captain

    Captain Member

    I am a hosting provider. Problem is in ISPConfig. Falko and Till please help to resolve this problem.
    BR.
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's your ISPConfig version?
     
  7. Captain

    Captain Member

    ISPConfig
    Version: 2.2.37
    (c) ISPConfig 2011
     
  8. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I've added this to our bugtracker, so we will check that.
     
  9. Captain

    Captain Member

    Thnk you Falko!

    Now I have problem with users&emails
    Problem is: when I delete user from admin panel ISPConfig, after that I see his directory in /var/www51/user/user51_admin, but in ISPConfig all clean.

    May be problem with rules. I use suphp (php.ini is different for each user) and mod_security

    Thnks.
     

Share This Page