Mono-Borland ECO error

Discussion in 'Server Operation' started by snakegr, Jan 19, 2007.

  1. snakegr

    snakegr New Member

    I have setup a website with ISPConfig on opensuse with mono support. I build a web application with borland delphi with eco III. I think the error occurs when databinding is requested. Take a look here: http://www.prosolutions.gr/admin.aspx and please heeelp. Thanks for your time.
     
  2. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in your vhost configuration?
    Anything in Apache's error log?
     
  3. snakegr

    snakegr New Member

    ######################################
    # Vhost: www.prosolutions.gr:80
    ######################################
    #
    #
    <VirtualHost 192.168.0.100:80>
    ServerName www.prosolutions.gr:80
    ServerAdmin [email protected]
    DocumentRoot /srv/www/web1/web
    ServerAlias prosolutions.gr
    DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
    ScriptAlias /cgi-bin/ /srv/www/web1/cgi-bin/
    AddHandler cgi-script .cgi
    AddHandler cgi-script .pl
    ErrorLog /srv/www/web1/log/error.log
    AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
    <Files *.php>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
    </Files>
    <Files *.php3>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
    </Files>
    <Files *.php4>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
    </Files>
    <Files *.php5>
    SetOutputFilter PHP
    SetInputFilter PHP
    </Files>
    php_admin_flag safe_mode On
    php_admin_value open_basedir /srv/www/web1/
    php_admin_value file_uploads 1
    php_admin_value upload_tmp_dir /srv/www/web1/phptmp/
    php_admin_value session.save_path /srv/www/web1/phptmp/
    AddType text/html .shtml
    AddOutputFilter INCLUDES .shtml
    Alias /error/ "/srv/www/web1/web/error/"
    ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
    ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
    ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
    ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
    ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
    ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
    ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
    AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /srv/www/web1/user/$1/web/$3
    AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /srv/www/web1/user/$1/web/$3
    </VirtualHost>

    There's nothing in the error log file.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I don't see any Mono directives in the configuration. Did you put them in an .htaccess file or somewhere else?
     
  5. snakegr

    snakegr New Member

    Directives are in the httpd.conf. I'm using autoapplication. I also tried with directives but with no luck. I have to report that only when i databind from database the error occurs. I also tried the mono for windows and i have the same problem. Sorry for my bad english.
     
    Last edited: Jan 22, 2007
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you post them here?
     
  7. snakegr

    snakegr New Member

    Include /etc/apache2/conf.d/mod_mono.conf
    Only this is required with this version of mod_mono.
     
  8. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Which mono version do you use? I remember that I read some time ago in the mono blogs that there are problems with precompiled mono files because mono does not support incremental compiling while .net 2.0 on windows supports it and uses it to compile aspx pages and librarys.
     
  9. snakegr

    snakegr New Member

    I use mono 1.2.2, mod_mono 1.2.1, xsp 1.2.1. Thanks again for your time.
     

Share This Page