Mondo Ubuntu 10.04 Need Help

Discussion in 'Server Operation' started by gachnar, Mar 14, 2012.

  1. gachnar

    gachnar New Member

    Looking to make a backup of my server using the backup Mondo. I get it installed and running perfectly when I try to run it manually, but if I try to automate it via cron... it won't run. I don't see any processes, cron shows that it executed the sh script, but no action. Does anyone have any ideas?

    To start off script located at
    /usr/local/sbin/mondo.sh

    script permissions
    777

    script ownership
    root:root

    added to cron via root crontab

    mondo.sh contents
    Code:
    #!/bin/sh
    mondoarchive -Oi -d /var/images -E /var/images -s 4200m
    
    Any ideas? I'd love to automate this if possible, but I'm running into a block and the documentation on their website doesn't seem to be updated since well, forever. Thanks for the help and please post if you need any more information.
     
  2. falko

    falko Super Moderator

    Try to set the full path to mondoarchive in the shell script or set a PATH before the mondoarchive line, e.g.

    Code:
    PATH=/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin
     
  3. gachnar

    gachnar New Member

    Sorry for the late response... I did that and actually did a little more digging into mondo. It actually needs to actively take over the screen session. I did get it backing up, but now am running into a few other things on the restore. I will post a new topic though.
     

Share This Page