Missing navigation icons

Discussion in 'Developers' Forum' started by pmcun, May 11, 2008.

  1. pmcun

    pmcun New Member

    Didn't anyone notice yet? The two arrows (left and right) are missing (ISPConfig V3.0.0.4 beta, latest trunk)...

    I've found them in another (--directory--), so either the links should be fixed, or the files moved :)

    Also, in Firefox when logging in, you can use the enter button. When doing so in Safari, it won't login, you HAVE to click the login button. It doesn't matter really much, but I see it as a small bug.

    EDIT: I found them in the MyDNSConfig files.
     
    Last edited: May 11, 2008
  2. pmcun

    pmcun New Member

    In Safari, there is a slight spacing between the button-ending and the button itself. This can be fixed by adding
    Code:
    margin-right:0px
    after line 317 in web/themes/default/style.css
     
  3. pmcun

    pmcun New Member

    The buttons like Add new client, Add new domain ... there is a problem too, the button-ending appears on a new line.

    I also found a fix. It's caused by the frmTextHead. Add the following code in web/themes/default/style.css after line 195:
    Code:
    display:inline-block;
    margin-bottom:10px;
    The margin-bottom is to let the text beneath the frmTextHead move a little down further, as it was originally.

    Hope someone can add it to SVN or the next release :)
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    I've added this to our bugtracker.
     
  5. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Fixed in SVN.
     

Share This Page