missing email feature if update instead of new install - bug ?

Discussion in 'Installation/Configuration' started by sygram, Nov 5, 2007.

  1. sygram

    sygram New Member

    Greetings to all,

    thanks for this great software. I've been using ispconfig for almost a year now and i am very satisfied. By the way i can not find a donation link on the website ;)

    Anyway last week, i installed the last version on a new server and also updated the version of the old server to the last one as well. Both of them are 2.2.18 version. The odd thing is that on the new server under the email configuration i can see an option to "leave an automatic message as reply" that i can not see that on the old server which has the same version as well ...

    Is the update missing to update a file ?

    Best Regards,

    Leonidas
     
  2. till

    till Super Moderator

    Which version do you use 2.2.18 or development brancj 2.3.3?
     
  3. sygram

    sygram New Member

    Ok i got worried for a sec that i installed the dev version :) Anyway i do use 2.2.18. I think i traced the issue. It is not the upgrade or install. The system shows the

    Autoresponder:
    Message:

    option only when you insert a new email account and not when you edit. Sorry for the original post..

    Regards

    Leonidas
     
  4. till

    till Super Moderator

    Thanks for reporting this. I add it to the bugtracker.
     
  5. sygram

    sygram New Member

    np, keep up the good work !
     
  6. falko

    falko Super Moderator

    I've just checked this - it's working for me. I can't reproduce the problem... :confused:
     
  7. sygram

    sygram New Member

    I think we found this issue on another thread.

    The problem is not after upgrade, but the system will give different options to email page when you create a new account , than when you update it. I think it is missing the "Auto reply" feature on the update ...

    Regards,

    Leon
     

Share This Page