migration tool problem?

Discussion in 'ISPConfig 3 Priority Support' started by craig baker, Oct 18, 2020.

  1. craig baker

    craig baker Member HowtoForge Supporter

    what I do the steps to initiate the migration tool I cannot connect to the remote user.
    however, username, and password are certainly correct!!
    wget gives me:
    wget https://ns10.cdbsystems.com:8080
    --2020-10-18 15:12:02-- https://ns10.cdbsystems.com:8080/
    Resolving ns10.cdbsystems.com (ns10.cdbsystems.com)... 174.64.32.157
    Connecting to ns10.cdbsystems.com (ns10.cdbsystems.com)|174.64.32.157|:8080... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 302 Found
    Location: /login/ [following]
    --2020-10-18 15:12:02-- https://ns10.cdbsystems.com:8080/login/
    Reusing existing connection to ns10.cdbsystems.com:8080.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: unspecified [text/html]
    Saving to: ‘index.html’

    [ <=> ] 7,271 --.-K/s in 0.04s

    2020-10-18 15:12:03 (168 KB/s) - ‘index.html’ saved [7271]
    so port is talking...
    but migrate.log has:
    020-10-18 19:09:52 - [INFO] Migration tool version 2.2.0 started.
    2020-10-18 19:09:58 - [INFO] Using importer module ispconfig3.
    2020-10-18 19:10:25 - [ERROR] Error opening connection to ns10.cdbsystems.com on port 8080:
    2020-10-18 19:10:25 - [ERROR] JSON API ERROR in API call (login): NO ACCESS
    2020-10-18 19:10:25 - [INFO] Trying again (login)
    2020-10-18 19:10:27 - [ERROR] Error opening connection to ns10.cdbsystems.com on port 8080:
    2020-10-18 19:10:27 - [ERROR] JSON API ERROR in API call (login): NO ACCESS
    2020-10-18 19:10:27 - [INFO] Trying again (login)
    2020-10-18 19:10:30 - [ERROR] Error opening connection to ns10.cdbsystems.com on port 8080:
    2020-10-18 19:10:30 - [ERROR] JSON API ERROR in API call (login): NO ACCESS
    2020-10-18 19:10:30 - [ERROR] API call to login failed.
    2020-10-18 19:10:30 - [ERROR] JSON API ERROR. Arguments sent were: array (
    'username' => 'migrateuser',
    'password' => 'notereallymypassword',
    )
    2020-10-18 19:10:30 - [ERROR] Could not log in to api at https://ns10.cdbsystems.com:8080/remote/ with user migrateuser.
    [[email protected] migration]#
    'migrateuser' and password are certainly correct!

    how to diagnose the failure?
    cdb.
     
  2. Th0m

    Th0m ISPConfig Developer Staff Member ISPConfig Developer

    Are you logging in to the correct installation, and did you give all rights to this remote user?
     
  3. craig baker

    craig baker Member HowtoForge Supporter

    yes, all boxes for migrateuser checked, remote access box checked. ip fields blank. (also tried my ns9 server address) any log to look at?
     
  4. Th0m

    Th0m ISPConfig Developer Staff Member ISPConfig Developer

    Croydon likes this.

Share This Page