Management -> Server -> Settings problems

Discussion in 'Installation/Configuration' started by merlincc, Nov 27, 2006.

  1. merlincc

    merlincc New Member

    I have just installed the latest version of ISPConfig and am just setting things up when I have run across a problem. When I try to change my server settings and click save the settings do not get saved. I have tried the server settings and DNS settings with no luck.

    Any suggestions?
     
  2. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    This means your ISPConfig is not installed correctly. Did you install the SQL-dump manually?
     
  3. merlincc

    merlincc New Member

    You are correct. During the install the sql portion had an error. I created the tables manually using the included sql script in the ispconfig tar file.

    Am I hosed? do I need to re-install?

    Thanks.
     
  4. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Yes. Please delete your current ISPConfig installation and install again.
     
  5. till

    till Super Moderator Howtoforge Staff HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    Make also sure that the mysql database name you chose to install ISPConfig does not exist as database, otherwise the installation will fail.
     
  6. merlincc

    merlincc New Member

    Thanks for the help.

    I removed /home/admispconfig and /root/ispconfig.
    I droped the db_ispconfig database.

    I am currently running ./setup.

    I will update when it completes.
     
  7. merlincc

    merlincc New Member

    Thanks for the help till and falko.

    After uninstall and reinstall everything is working now. :)
     

Share This Page