Mails are half working

Discussion in 'Installation/Configuration' started by datandesign, Oct 5, 2013.

  1. datandesign

    datandesign New Member

    Hi Folks,

    I have installed the ispconfig 3 using the tutorial for centos 6 with http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-6.4-x86_64-nginx-dovecot-ispconfig-3

    There were few disturbances during the install like when running php which i m not so much concerned now but my problem is now with emails side.

    I have used a domain to point to myserver using a record and mx.
    Currently i m able to send emails where i can recieve emails from google, yahoo accounts but not from private emails address like [email protected]
    I dont really understand why i can recieve emails from some and not from other.

    I know it might some stupid question but a bit frustating in understanding the logic.

    I have included some log here.



    Oct 5 11:22:18 cp dovecot: imap([email protected]): Disconnected: Logged out bytes=306/2889
    Oct 5 11:23:18 cp dovecot: imap-login: Login: user=<[email protected]>, method=PLAIN, rip=::1, lip=::1, mpid=21443, secured
    Oct 5 11:23:18 cp dovecot: imap([email protected]): Disconnected: Logged out bytes=306/2889
    Oct 5 11:24:07 cp postfix/qmgr[14100]: 1AA4E21559: from=<>, size=2681, nrcpt=1 (queue active)
    Oct 5 11:24:07 cp postfix/smtp[21460]: connect to example.com[2606:2800:220:6d:26bf:1447:1097:aa7]:25: Network is unreachable
    Oct 5 11:24:18 cp dovecot: imap-login: Login: user=<[email protected]>, method=PLAIN, rip=::1, lip=::1, mpid=21463, secured
    Oct 5 11:24:18 cp dovecot: imap([email protected]): Disconnected: Logged out bytes=306/2889
    Oct 5 11:24:37 cp postfix/smtp[21460]: connect to example.com[93.184.216.119]:25: Connection timed out
    Oct 5 11:24:37 cp postfix/smtp[21460]: 1AA4E21559: to=<[email protected]>, relay=none, delay=263122, delays=263091/0.05/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to example.com[93.184.216.119]:25: Connection timed out)
    Oct 5 11:24:47 cp dovecot: imap-login: Login: user=<[email protected]>, method=PLAIN, rip=14.203.134.149, lip=203.77.163.37, mpid=21467
    Oct 5 11:24:50 cp dovecot: imap-login: Login: user=<[email protected]>, method=PLAIN, rip=14.203.134.149, lip=203.77.163.37, mpid=21469
    Oct 5 11:24:51 cp dovecot: imap-login: Login: user=<[email protected]>, method=PLAIN, rip=14.203.134.149, lip=203.77.163.37, mpid=21471
     
  2. Quaxth

    Quaxth New Member

    If you use the Nameserver from .tk or others than your own at ISPConfig you must delete the corresponding DNS Zones in ISPConfig completely.

    I just had similar problem.
     

Share This Page