mail server only sends to local

Discussion in 'Installation/Configuration' started by fullback, Mar 15, 2008.

  1. fullback

    fullback New Member

    Hey i have a few questions,

    i have set up everything correctly and all seems to be working but mail server.
    I can set up mail accounts in outlook and everything goes okay but i can only send mail to domains that are in my ispconfig

    for example my mail server for domain is
    and my e-mail for that account is
    [email protected]
    i also have another domain
    mail for that account is [email protected]
    I can only send e-mails to [email protected] using [email protected]
    but if try to send a an e-mail using [email protected] to [email protected] it will not work. Mail never gets here i tired for hours any help would be good/?? i am running centos 5.0 thank yoU!

    here is the message from the log
    Mar 15 03:06:07 server postfix/cleanup[15924]: 07B994D81EB: message-id=<[email protected]>
    Mar 15 03:06:07 server postfix/qmgr[5598]: 07B994D81EB: from=<[email protected]>, size=2911, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 15 03:06:07 server postfix/qmgr[5598]: 07B994D81EB: to=<[email protected]>, relay=none, delay=0.23, delays=0.23/0/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to[]: Connection timed out)
    Mar 15 03:06:09 server postfix/smtpd[15921]: disconnect from[]
  2. topdog

    topdog Active Member HowtoForge Supporter

    Can you send mail to other domains apart from if you cannot then port 25 outbound is blocked, as from the logs you can not connect to the server outside.
  3. fullback

    fullback New Member

    mail server

    fullback]hey thanks for the reply! no, i cannot send to any other domain outside of local. how can i change the port number? on postfix?

    also when i go to some websites to check if my port 110, and port 25 are open they report just fine. is thier a tool i can use?? thanks
  4. topdog

    topdog Active Member HowtoForge Supporter

    Changing the port on postfix is not the fix, You need to check with your ISP that they are not blocking port 25 outbound.

    You can test by running this on your server.
    telnet 25

Share This Page