Mail server not working!

Discussion in 'Installation/Configuration' started by IceVilli, Feb 5, 2011.

  1. IceVilli

    IceVilli New Member

    I just setup a fresh F14 ispconfig 3.0.3.2 following the guidelines in http://www.howtoforge.com/perfect-server-fedora-14-x86_64-ispconfig-3.

    Unfortunately I have not been able to get the mail working.

    The Mail Error log reads:

    Feb 5 16:45:02 server1 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
    Feb 5 16:45:02 server1 postfix/smtpd[24825]: connect from server1.example.com[127.0.0.1]
    Feb 5 16:45:02 server1 postfix/smtpd[24825]: warning: SASL: Connect to private/auth failed: No such file or directory
    Feb 5 16:45:02 server1 postfix/smtpd[24825]: fatal: no SASL authentication mechanisms
    Feb 5 16:45:02 server1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
    Feb 5 16:45:03 server1 postfix/master[9108]: warning: process /usr/libexec/postfix/smtpd pid 24825 exit status 1
    Feb 5 16:45:03 server1 postfix/master[9108]: warning: /usr/libexec/postfix/smtpd: bad command startup -- throttling

    Any Ideas how to fix this?
     
  2. falko

    falko Super Moderator Howtoforge Staff Moderator HowtoForge Supporter ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    getenforce
    ? What's in /etc/postfix/main.cf?
     
  3. IceVilli

    IceVilli New Member

    The output of getenforce is
    The contents in /etc/postfix/main.cf (stripped out all # text)

     

Share This Page