mail queue - mail not sending not receiving

Discussion in 'Installation/Configuration' started by Amorphous, Jan 24, 2012.

  1. Amorphous

    Amorphous New Member

    hello again ....

    a few days ago i had a problem with the php on my server, i have updated php* to the new versions, i followed again the perfect server 6.0 tutorial for ispconfig3

    i skipped only the allready installed programs, anyway now ispconfig it`s working, squirelmail and roundcube working, and now i am facing another problem .....

    this is from mail error logs .

    what can i do to clean the mail queue, i think someone from my server was trying to send around 1000 newsletters everyday for his subscribers, and don t know exactly what he was doing, i have checked the server for additional , spam sending scripts and so on, everything seems ok ..... except these errors about the mail queue ...

    i have tried to see netstat - tap, and it is a very long list of http connections .... it is very big, i cannot paste it here, i have to copy paste to much ....

    df -h

    how can i clean the mail queue ??? thank you.
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    run:

    postsuper -d ALL
     
  3. Amorphous

    Amorphous New Member

    hello again .... still having issues with mail sending..... i have tryed a test to a yahoo e-mail, the roundcube test is beeing sent without problems .... still no e-mail sending or receiving ....not being sent ...

    i think i will try to reinstall everything from the begining .... i don t knwo exactly why this happens ... last time i had this problem i reinstalled postfix i think ....
     

Share This Page