mail.log doesn't show email addresses

Discussion in 'Installation/Configuration' started by billcouper81, Mar 29, 2010.

  1. billcouper81

    billcouper81 New Member

    I've just run up a bunch of fresh virtual machines with "Perfect Server" Ubuntu 9.10 64bit + ISPConfig

    HOST1 - master
    HOST2 - slave
    HOST3 - slave

    HOST1 is used for the mail delivery and I have noticed something strange in the log files - there are no email addresses being displayed, so it will be difficult to locate problem for a particular email not received or whatever

    This is a sample of the log output /var/log/mail.log
    Mar 29 08:07:02 ns2 postfix/smtpd[6547]: connect from[]
    Mar 29 08:07:03 ns2 postfix/smtpd[6547]: EE2B255121:[]
    Mar 29 08:07:04 ns2 postfix/cleanup[6548]: EE2B255121: message-id=
    Mar 29 08:07:04 ns2 postfix/qmgr[23003]: EE2B255121: from=, size=3393, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 29 08:07:04 ns2 postfix/smtpd[6547]: disconnect from[]
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/smtpd[6552]: connect from localhost.localdomain[]
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/smtpd[6552]: 5E65055122: client=localhost.localdomain[]
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/cleanup[6548]: 5E65055122: message-id=
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/qmgr[23003]: 5E65055122: from=, size=3907, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/smtpd[6552]: disconnect from localhost.localdomain[]
    Mar 29 08:07:06 ns2 amavis[6168]: (06168-02) Passed CLEAN, [] [] -> , Message-ID: , mail_id: ttijSzdhYZOR, Hits: 13.437, size: 3386, queued_as: 5E65055122, 2127 ms
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/smtp[6549]: EE2B255121: to=, relay=[]:10024, delay=2.5, delays=0.3/0.01/0/2.2, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok, id=06168-02, from MTA([]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 5E65055122)
    Mar 29 08:07:06 ns2 postfix/qmgr[23003]: EE2B255121: removed
    Look for these
    -> ,

    How can I fix so that the email addresses display in logs? This is a 100% fresh server following the perfect server guide, with latest ISPConfig and all ubuntu package updates
  2. billcouper81

    billcouper81 New Member

    bump? does that work on this forum?

    i've searched google and haven't had any luck

Share This Page