mail issue "loops back to myself"

Discussion in 'Installation/Configuration' started by ozjames, Jan 24, 2007.

  1. ozjames

    ozjames New Member

    I have 2 domains setup in ispconfig

    you-cant-get-my-personal.info and getsomethingextra.com

    when i send email to admin@getsomethingextra.com i get a bounce back

    <web2_admin@you-cant-get-my-personal.info> (expanded from
    <admin@getsomethingextra.com>): mail for you-cant-get-my-personal.info
    loops back to myself

    in /etc/postfix/local-host-names i have


    localhost
    debian.you-cant-get-my-personal.info
    localhost.debian.you-cant-get-my-personal.info
    localhost.you-cant-get-my-personal.info
    localhost.localdomain
    www.you-cant-get-my-personal.info
    www.getsomethingextra.com
    getsomethingextra.com
    #### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####

    in virtusertable i have

    james@www.you-cant-get-my-personal.info web1_james
    web1_james@www.you-cant-get-my-personal.info web1_james
    admin@www.getsomethingextra.com web2_admin
    web2_admin@www.getsomethingextra.com web2_admin
    admin@getsomethingextra.com web2_admin
    web2_admin@getsomethingextra.com web2_admin
    #### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####

    mail to you-cant-get-my-personal.info domain works fine

    any ideas thanks in advance

    James
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

  3. ozjames

    ozjames New Member

    thank you that appears to have fixed it does that record need to be added against all domains i register in ispconfig?
     
    Last edited: Jan 24, 2007
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    No, only once.
     

Share This Page