Mail gets forwarded to 1 address

Discussion in 'Installation/Configuration' started by tellar, Jan 23, 2010.

  1. tellar

    tellar New Member

    Since last week all incoming mail to my server gets internally forwarded to the same address.

    this is what happens in the mail log

    Jan 23 13:40:30 server1 postfix/local[19854]: 8F7F311F4090: to=<[email protected]>, orig_to=<[email protected]>, relay=local, delay=7, delays=0.02/0/0/7, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
    Jan 23 13:40:30 server1 postfix/qmgr[1418]: 8F7F311F4090: removed
    Jan 23 13:40:42 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:80.69.93.79]
    Jan 23 13:40:42 server1 imapd: LOGIN, user=info, ip=[::ffff:80.69.93.79], protocol=IMAP
    Jan 23 13:40:42 server1 imapd: LOGOUT, user=info, ip=[::ffff:80.69.93.79], headers=20, body=0, rcvd=257, sent=11787, time=0, starttls=1
    Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: connect from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]
    Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: setting up TLS connection from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]
    Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: Anonymous TLS connection established from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]: TLSv1 with cipher AES128-SHA (128/128 bits)
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    1) Make sure that you dont have a alias for abc in /etc/aliases.
    2)Make sure that you dont use the same domain for email addresses that is used in /etc/postfix/main.cf as mydomain or myhostname.
     
  3. tellar

    tellar New Member

    myhostname

    myhostname was set to oneofmydomains.com

    I have changed this to server1.example.com

    restarted postfix "/etc/init.d/postfix restart"


    restarted the server "shutdown -r now"


    but the mail is still delivered to the same inbox.
     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

  5. tellar

    tellar New Member

    The entry mydomain is not in the config file of postfix.

    I added it with a value of example.com which is not the same as any other domains on the server and restarted postfix and the problem is still the same.

    this is the log file for that moment.

    Jan 24 23:46:34 server1 postfix/local[18386]: F125D11F422A: to=<[email protected]>, orig_to=<[email protected]>, relay=local, delay=7.1, delays=0.02/0/0/7.1, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
    Jan 24 23:46:34 server1 postfix/qmgr[18318]: F125D11F422A: removed
    Jan 24 23:46:43 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:99.69.93.79]
    Jan 24 23:46:43 server1 imapd: LOGIN, user=info, ip=[::ffff:99.69.93.79], protocol=IMAP
     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's in /etc/postfix/main.cf, /etc/postfix/local-host-names, and /etc/postfix/virtusertable?
     

Share This Page