Mail from local website not delivered: milter-reject: CONNECT from localhost

Discussion in 'General' started by snowweb, Jun 1, 2021.

  1. snowweb

    snowweb Member

    I've been having this problem ever since installing ISPConfig Version: 3.1dev last September.
    It affects all websites of all domains. Everything else is working fine on the server, but whenever someone uses a contact form on any of our locally hosted websites, the mail is never delivered to the recipients. It remains in the mail queue for ever for retrying.
    This is what appears in /var/log/syslog, each time it retries:
    Code:
    Jun  1 15:50:05 s1 postfix/pickup[29132]: 72DD7401987: uid=5007 from=<[email protected]>
    Jun  1 15:50:05 s1 postfix/cleanup[9451]: 72DD7401987: milter-reject: CONNECT from localhost[127.0.0.1]: 4.7.1 Service unavailable - try again later; from=<[email protected]>
    I doubt this is related, but I'm also seeing this in the /var/log/mail.err
    Code:
    Jun  1 11:08:59 s1 amavis[18773]: (18773-03) (!!)collect_results from [20863] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T110225-18773-X8BCZY1v/parts/p003' is not OLE2 format\n
    Jun  1 13:35:19 s1 amavis[31872]: (31872-16) (!!)collect_results from [17061] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T123009-31872-Byce7jKC/parts/p003' is not OLE2 format\n
    Jun  1 14:49:08 s1 amavis[31086]: (31086-01) (!!)collect_results from [31197] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T144908-31086-DuJtSzaq/parts/p003' is not OLE2 format\n
    Jun  1 15:06:12 s1 amavis[31094]: (31094-07) (!!)collect_results from [2536] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T144949-31094-f8aWy_jb/parts/p004' is not OLE2 format\n
    Jun  1 15:06:42 s1 amavis[31094]: (31094-08) (!!)collect_results from [2587] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T144949-31094-f8aWy_jb/parts/p004' is not OLE2 format\n
    Jun  1 15:26:04 s1 amavis[31086]: (31086-18) (!!)collect_results from [6423] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T144908-31086-DuJtSzaq/parts/p004' is not OLE2 format\n
    Jun  1 15:26:04 s1 amavis[31094]: (31094-16) (!!)collect_results from [6427] (/usr/bin/ripole): exit 102 File '/var/lib/amavis/tmp/amavis-20210601T144949-31094-f8aWy_jb/parts/p004' is not OLE2 format\n
    I'm running ISPConfig Version: 3.1dev on Ubuntu 18.04 LTS (I'm too scared to upgrade!)

    Please help!
     
  2. Taleman

    Taleman Well-Known Member HowtoForge Supporter

    Why use development version? Those are meant for developers of ISPConfig, not users too scrared to upgrade or examine and modify the code.
    There may not be much point in troubleshooting old test version of software. If you can not upgrade, consider installing a new ISPConfig setup and use Migration Tool to migrate data from old to new.
    If you can make an image backup of your current setup, that is a backup from which you can restore a booting system, you could experiment with upgrading.
    If you really want to try fixing the current old testing release, start with this: https://www.howtoforge.com/community/threads/please-read-before-posting.58408/
     
    Jesse Norell likes this.
  3. snowweb

    snowweb Member

    We never intentionally used a Dev version. We always only ever choose the latest stable release. We followed the perfect server setup and this is what we ended up with.
     

Share This Page