mail create problem with isp

Discussion in 'Installation/Configuration' started by terranet, Feb 23, 2008.

  1. terranet

    terranet New Member

    Hi,

    I have FC8 and ispconfig.Instaled few sites and almost 600 email accounts.Still today,i can create email normali with isp,but today,when i create email accounts,i dont see dir for that new user in my web,for example,
    all created user are in /var/www/web2/user/ and all working,but new user dont have folder after create.All old user normaly send and receive mail ,only on webmail-squiremail,on right side i have error :ERROR: Could not complete request.Query: CREATE "Sent".
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    Please run:

    /etc/init.d/ispconfig_server restart

    and wait a few minutes. If this wont help, have a look in the file /home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log for errors.
     
  3. terranet

    terranet New Member

    Ok,i do.After that,i try to create user TESTING and her is log file...

     
  4. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    ls -la /var/www/web2/user
    ?
    What's in /etc/passwd?
     
  5. terranet

    terranet New Member

    it is too big..here is litle part..

    and etc/pass..

     
  6. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Can you post the full /etc/passwd file?
     
  7. terranet

    terranet New Member

    Strange thing...with webmin,like root,in file manager i can`t dl file and with ftp disk qouta exceded....

    just downloaded with webmin ,download and upload file.

    file is in atachment
     

    Attached Files:

  8. terranet

    terranet New Member

    Tonight...evrething is goin down:rolleyes:

    and i have this,


    realy...all is going crazy...
     
  9. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    What's the output of
    Code:
    ls -la /home/admispconfig
    ?
     
  10. terranet

    terranet New Member

    My Falko...i found 18 bad blocks on first hdd...just now i try to repair and to replace that hdd.I can`t beleive,it`s second time on same machine with totaly 2 new hdd ...i have bad blocks...really..what to say...i cant beleive......
     
  11. falko

    falko Super Moderator ISPConfig Developer

    Maybe time to change the manufacturer... ;)
     

Share This Page