Login screen is broken

Discussion in 'General' started by autogun, May 20, 2010.

  1. autogun

    autogun New Member

    Hello,

    Everything was working just fine untill today I was no longer able to login to ISPConfig admin panel -

    See screen below:
    [​IMG]

    netstat -tap
    Code:
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address           Foreign Address         State       PID/Program name
    tcp        0      0 127.0.0.1:10025         0.0.0.0:*               LISTEN      14196/master
    tcp        0      0 0.0.0.0:139             0.0.0.0:*               LISTEN      15478/smbd
    tcp        0      0 127.0.0.1:783           0.0.0.0:*               LISTEN      9579/spamd.pid
    tcp        0      0 0.0.0.0:10000           0.0.0.0:*               LISTEN      22121/apache2
    tcp        0      0 0.0.0.0:80              0.0.0.0:*               LISTEN      22121/apache2
    tcp        0      0 0.0.0.0:8080            0.0.0.0:*               LISTEN      20222/perl
    tcp        0      0 0.0.0.0:8081            0.0.0.0:*               LISTEN      22121/apache2
    tcp        0      0 0.0.0.0:21              0.0.0.0:*               LISTEN      14256/pure-ftpd (SE
    tcp        0      0 X.X.X.X:53      0.0.0.0:*               LISTEN      4062/named
    tcp        0      0 127.0.0.1:53            0.0.0.0:*               LISTEN      4062/named
    tcp        0      0 0.0.0.0:22              0.0.0.0:*               LISTEN      5179/sshd
    tcp        0      0 0.0.0.0:25              0.0.0.0:*               LISTEN      14196/master
    tcp        0      0 127.0.0.1:953           0.0.0.0:*               LISTEN      4062/named
    tcp        0      0 0.0.0.0:443             0.0.0.0:*               LISTEN      22121/apache2
    tcp        0      0 0.0.0.0:445             0.0.0.0:*               LISTEN      15478/smbd
    tcp        0     52 X.X.X.X:22      X.X.X.X:52424   ESTABLISHED 20259/sshd: nocteam
    tcp6       0      0 :::993                  :::*                    LISTEN      13417/couriertcpd
    tcp6       0      0 :::995                  :::*                    LISTEN      13547/couriertcpd
    tcp6       0      0 :::110                  :::*                    LISTEN      13492/couriertcpd
    tcp6       0      0 :::143                  :::*                    LISTEN      13352/couriertcpd
    tcp6       0      0 :::21                   :::*                    LISTEN      14256/pure-ftpd (SE
    tcp6       0      0 :::53                   :::*                    LISTEN      4062/named
    tcp6       0      0 :::22                   :::*                    LISTEN      5179/sshd
    tcp6       0      0 ::1:953                 :::*                    LISTEN      4062/named
    
    iptables -L
    Code:
    Chain INPUT (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
    FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.18-028stab068.9/modules.dep: No such file or directory
    FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.18-028stab068.9/modules.dep: No such file or directory
    fail2ban-ssh  tcp  --  anywhere             anywhere            multiport dports ssh
    
    Chain FORWARD (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
    
    Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
    target     prot opt source               destination
    
    Chain fail2ban-ssh (1 references)
    target     prot opt source               destination
    RETURN     all  --  anywhere             anywhere
    
    Please assist,

    Thanks a bunch!
     
  2. till

    till Super Moderator

    Please check your browser settings. It looks as if javascript is disabled or blocked in your browser as the menus and login screen are loaded with javascript (ajax).
     
  3. autogun

    autogun New Member

    Till, thank you!

    Be sure this is the first thing I've checked, Tried IE, Firefox, Chrome, Opera and Safari - all are the same.
     
  4. till

    till Super Moderator

    Please check the apache error log.
     
  5. autogun

    autogun New Member

    Just to update,
    The problem was with my VPS host,

    df -h
    Code:
    Filesystem            Size  Used Avail Use% Mounted on
    /dev/vzfs             3.0G 1007M  2.1G  [COLOR="Red"][B][I][U]100%[/U][/I][/B][/COLOR] /
    tmpfs                 512M     0  512M   0% /lib/init/rw
    varrun                512M  320K  512M   1% /var/run
    varlock               512M     0  512M   0% /var/lock
    /dev/vzfs             3.0G 1007M  2.1G  [COLOR="Red"][B][I][U]100%[/U][/I][/B][/COLOR] /dev/.static/dev
    udev                  512M     0  512M   0% /dev
    tmpfs                 512M     0  512M   0% /dev/shm
    
    This is solved now and I can access ISPConfig admin via http://IP:Port
     
  6. burnz

    burnz New Member

    Hi,

    I have a same problem, try login using http://ip:port not working. Is that because that I'm installing eAccelerator?

    Please help.

    Thanks in advance...
     
  7. till

    till Super Moderator

    Did it worked before you installed eaccelerator?
     

Share This Page