/log dir empty for all websites after a restor

Discussion in 'General' started by webguyz, Nov 12, 2014.

  1. webguyz

    webguyz Member HowtoForge Supporter

    Had to do a bare metal restore to one of my webservers (Multi-Server setup) and everything worked fine except that the /log directory is empty and does not have access.log or error.log when viewing from ftp so my customers can't access their data.

    Compared the /var/www/web.tld with a working server and everything looks the same. Not sure what screwed up the links.

    Thanks!
     
  2. till

    till Super Moderator Staff Member ISPConfig Developer

    This means that the bind mounts in /etc/fstab are mising. if you have a copy of old fstab file, then move the lines over.
     
  3. webguyz

    webguyz Member HowtoForge Supporter

    Till,

    Compared the /etc/fstab with one if the other working webservers and it looks the same. I went and restored the /etc/fstab file anyway. Does the server have to be rebooted or can I just restart some service?

    You are talking about these, correct?


    /var/log/ispconfig/httpd/xxxxxx.net /var/www/clients/client11/web28/log none bind,nobootwait,_netdev 0 0
    /var/log/ispconfig/httpd/yyyyyyy.com /var/www/clients/client15/web36/log none bind,nobootwait,_netdev 0 0
    /var/log/ispconfig/httpd/wiki.zzzzz.com /var/www/clients/client1/web60/log none bind,nobootwait,_netdev 0 0


    Thanks!
     
  4. webguyz

    webguyz Member HowtoForge Supporter

    I restored /etc/fstab and did a: mount -a
    and now I can see the logs.

    Thanks for the excellent support!!
     

Share This Page